Nice to meet you

Svrha

Glavna je svrha rada Job centra upoznati korisnike s različitim društveno-poduzetničkim aktivnostima radi uključivanja i pripreme korisnika za tržište rada. Nadalje, pomoću različitih testova i praktičnih trening radionica upoznat ćemo interese korisnikate paralelno testirati njihova znanja, vještine i sposobnosti za radno uključivanje na tržište rada. Tako Job centar ima više paralelnih funkcija:

a) detektirati znanja, sposobnosti i afinitete korisnika

b) educirati osobe za rad na više različitih poslovnih funkcija

c) pomoći korisnicima pri samozapošljavanju ili zapošljavanju na tržištu rada.

Dobrodošao

Ako si bio u zatvoru ili kaznionici ili se nalaziš u programu probacije, a osjećaš ili misliš da ti je potrebna podrška i priprema zauključivanje na tržište rada, onda je ovo pravo mjesto za tebe.

Uvjeti

Ključan je uvjet da želiš biti ili postati koristan član društva, da želiš napraviti pozitivan pomak u svome životu i spreman si uključiti se u naš program uz punu ozbiljnost, poštovanje prema drugima u programu i odlučnost da se započeti program i završi. Za vrijeme trajanja programa nije dozvoljeno korištenje psihoaktivnih supstanci (droga), zlouporaba alkohola i počinjenje kaznenih djela. Osoba koja se želi uključiti mora biti tolerantna, spremna raditi u timu s drugima i predana radu na svome životu te postizanju osobnog napretka.

Nice to meet you

Javite nam se:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa

  • Stambena zajednica
    Lonjščina ulica 26A, Zagreb

  • Privremeni ured Udruge
    Heinzelova 66, Zagreb

Telefon

  • Zoran Jelić: 098 171 0450

Bankovni podaci

  • HR7723600001102603610 Zagrebačka banka

  • OIB: 98061022620


Designed by MI design